söndag 9 maj 2010

billiga cigaretter på internet

# Vad säger lagen?

Det är fullt lagligt att beställa tobaksvaror via Internet från ett annat EU-land

Skatt skall enligt lag betalas av köparen när man handlar tobaksvaror via Internet. Köparen skall enligt gällande regelverk meddela Skatteverket i sitt hemland att han önskar att förtulla sina tobaksvaror.Du får föra in tobak skattefritt i Sverige när du reser från ett annat EU-land och om tobaken är för eget bruk (eller för din familjs behov).Du måste vara minst 18 år gammal för att få föra in tobak i Sverige.

Det är upp till varje kund om man vill tulla för sina varor som redan är skattade i ett annat EU land

# Ålderskontroll

Genom att beställa på vår sida intygar kunden att den uppfyller åldern enligt lagstiftningen i ditt land för att köpa tobaksvaror från vår butik. Genom att välja någon av våra produkter på denna webbplats bekräftar du enligt lag att du är myndig enligt lagarna i ditt land för att köpa tobaksvaror.

Cigarettoutlet.com kontrollerar ålder och adress på alla köpare genom att följa bestämmelserna om försäljning av tobaksvaror till minderåriga. Om din leveransadress inte överensstämmer med adressen på ditt kreditkort, kommer Cigarettoutlet.com att kräva att du skickar oss en giltig fotolegitimation och ett foto tillsammans med ditt kreditkort.

Cigarettoutlet.com förbehåller sig rätten att annullera orders om det anses att köparen köper produkter på uppdrag av en minderårig. Cigarettoutlet.com säljer inte tobaksvaror till minderåriga och stöder aktivt metoder och organisationer som jobbar förebyggande för att få ungdomar att sluta röka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar